Wat betekent Low Impact wonen?

Dinsdag 17 november om 19.30 uur vindt in Buurthuis De Wastijne in Sint-Gillis de workshop ‘Low Impact wonen’ plaats. Bouwheer Carl vertelt over het ontstaan en de opbouw van zijn low impact woning. Luister geboeid naar zijn concept en zoektocht naar niet-alledaagse oplossingen om te leven zonder aansluiting op gas, waterleiding of rioleringsstelsel. Je krijgt ook de andere kant van het verhaal te horen met onverwachte wendingen, hindernissen en obstakels die hij ondervond. Een huisje in het bos: ecologisch, comfortabel en origineel. Een onmogelijke droom? Laat je inspireren door verschillende natuurlijke bouwmethodes in dit unieke project uit Stekene. Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 10 dagen voor de start van de activiteit.

Meer informatie: 03 775 44 84 of waas-en-dender@vormingplus.be.

Lees ook deze artikels