Op zoek naar een sociale koopwoningen in Sint-Gillis?

De Sociale Bouw- en Kredietmaatschappij Dendermonde bouwt momenteel 28 ééngezinswoningen en 7 appartementen te Sint-Gillis (Varendunst en Prateveld). De start van de
verkoopsprocedure is gepland in september 2020.

Kandidaat-kopers moeten voldoen aan de eigendoms- en verkoopsvoorwaarden om als sociale koper een woning te verwerven :

  • De kandidaat-koper mag geen eigen woning of bouwgrond bezitten.
  • Het netto belastbaar inkomen mag niet hoger zijn dan 61.059 euro voor gezinnen (40.710 euro voor alleenstaanden zonder personen ten laste). Dit inkomen kan nog verhoogd worden indien er personen ten laste zijn.
  • Het netto belastbaar inkomen mag niet lager zijn dan 9.725 euro.

Onder dezelfde voorwaarden kan je ook bij SBK-Dendermonde terecht voor de Vlaamse Woonlening, de sociale woonlening van de VMSW (Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen). Deze lening financiert de aankoop van een sociale woning, de aankoop (met of zonder renovatie) van een woning, de renovatie van je woning of het behoud van je woning na relatiebreuk.

Heb je interesse? Wens je verdere informatie om je in te schrijven in het register van kandidaat-kopers? Zou je overwegen een Vlaamse Woonlening aan te gaan? Je kan SBK-Dendermonde totaal vrijblijvend contacteren.

Meer info: info@sbkdendermonde.be of 052 22 23 54.

Lees ook deze artikels